TABLA ZINCATA (LBZ)

TABLA DECAPATA,NEAGRA-LAMINATA LA RECE (LBR)

TABLA NEAGRA LAMINATA LA CALD (LBC)

TEAVA PATRATA,RECTANGULARA SI ROTUNDA

SIPCA METALICA GARD

CONTACT

INTEGRATOR SISTEM SRL

Adresa:
Galati, str. N. Mantu, nr.40-42, cod 800261

Telefon:  0236 318.883;
                0757 088.772
Fax:         0236 416.421
E-mail: marketing@integratorsistem.roIdentificarea companiei:
RO 6291910, J17/2484/1994
Pentru orice intrebari,detalii despre compania noastra,
despre produsele si serviciile noastre, pentru cereri de
oferta, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru o comunicare usoara si eficienta, va invitam sa
utilizati formularul de mai jos. Acest lucru nu va creeaza
nicio obligatie, ci este o modalitate de a initia o relatie de
afaceri. Solicitarea dv. va fi directionata catre persoana
cea mai potrivita sa va ofere informatiile necesare.
Asteptam cu interes cererile dv.!

FORMULAR DE CONTACT

Campurile marcate cu( * ) sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa: *
Numar de telefon: *
Adresa de e-mail: *
Mesaj: *
Cod de securitate: *
Cod de validare


HARTA


CERTIFICATE DE CALITATE
 In functie de produsele achizitionate veti primi la livrare:
- certificat de calitate de la producator;
In certificatul de calitate de la producator se atesta provenienta materialului si compozitia sa chimica.


GARANTIE COMERCIALA
Cu Integrator Sistem SRL puteti beneficia de garantia produselor achizitionate conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.  

TERMENI SI CONDITII
Prezentele conditii generale definesc conditiile de utilizare a site-ului integratorsistem.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare.
Informatiile prezente pe acest site sunt considerate drept oferta de produse sau servicii din partea Integrator Sistem SRL.
Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor Integrator Sistem  si poate contine erori.Integrator Sistem SRL nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.
Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea Integrator Sistem , care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila. Intregul continut al site-ului www.integratorsistem.ro  este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de Integrator Sistem SRL. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea Integrator Sistem  SRL.
Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii. Integrator Sistem  SRL nu poate garanta ca prezentul site nu contine erori si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori. Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze Integrator Sistem  SRL prin unul din mijloacele afisate în pagina "Contact" a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului în cauza, cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.
Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra  sau posibilitatea de a va contacta. Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile Integrator Sistem  SRL, dar poate include si alte informatii aflate în stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate. Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.
Orice persoana care viziteaza site-ul www.integratorsistem.ro  si care ii ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de Integrator Sistem  SRL in vederea efectuarii de studii de piata; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct realizate de catre Integrator Sistem SRL;  alte activitati intreprinse de Integrator Sistem SRL si permise de lege ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului. Integrator Sistem  SRL va pastra confidentialitatea acestor informatii.
Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile legii, prin care va obligati sa-l accesati in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.


CONDITII DE LIVRARE
Valoarea serviciului de transport este variabila si nu este inclusa in totalul comenzii dumneavoastra. Pretul sau poate aparea in factura proforma transmisa iar livrarea se va face in conditiile achitarii integrale sau partiale a facturii proforme. Echipa noastra va transmite factura proforma in cel mult 24 ore dupa efectuarea unei comenzi iar la livrare veti primi factura fiscala. Termenul de livrare este, in functie de stocul disponibil, de max. 7 zile lucratoare de la confirmarea platii prin departamentul nostru financiar.


MODALITATE DE PLATA
Plata comenzilor se face partial sau integral in avans, pe baza facturilor proforme transmise. Facturile proforme va sunt transmise de consultantii nostri, in cel mult 24 ore dupa receptionarea si procesarea comenzii dumneavoastra impreuna cu explicatii in legatura cu modalitatea de plata pentru care ati optat. Plata se poate face ulterior cu ordin de plata sau  cu numerar la punctul nostru de lucru.